Heb je altijd al willen dansen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit het moment om te starten met de beginnerscursus.
Onze professionele dansdocenten zullen je stap voor stap begeleiden in het aanleren van de basispassen en dansfiguren in diverse dansstijlen zoalsĀ  Cha Cha, Jive, Engelse Wals en Foxtrot. Deze cursus is geschikt voor iedereen, of je nu wel of geen danservaring hebt.
De beginnerscursus start op 7 september en bestaat uit 18 wekelijkse lessen van 1 uur op donderdagavond van 19:15 tot 20:30 uur. (incl. pauze) Tijdens deze lessen ontwikkel je niet alleen je dansvaardigheden, maar ontmoet je ook nieuwe mensen en beleef je plezier aan het dansen.
Schrijf je nu in voor de beginnerscursus en maak kennis met de magie van dansen! Bezoek de pagina Cursusinformatie of ga direct naar onze aanmeldpagina