Trouwen, de mooiste, of in ieder geval, één van de mooiste dagen van uw leven.

De voorbereidingen zijn vaak ver van te voren al in volle gang. Datum bepalen, de zaal bespreken, (denk hierbij ook aan de mogelijkheden bij ons) de band of DJ vastleggen, kleding etc, etc.

En natuurlijk uw openingsdans!

Welke dans wilt u en hoe wilt u die gaan dansen? Want ook dat behoort tot de vele voorbereidingen van jullie dag.
Dansstudio Berentsen helpt u hier graag bij. Samen met u kunnen we u adviseren over welke dans u wilt gaan dansen en op welke muziek u dat wilt gaan doen.
Misschien heeft u al muziek uitgezocht en wilt u daar graag op dansen. Ook dat kan.
Wat erg belangrijk is, zeker als u een band heeft ingehuurd voor de muziek, deze muziek met hen af te stemmen. Kunnen zij het spelen of kunnen ze het via een CD of stick met een MP3 erop afspelen.
Ook het tempo van de muziek is bepalend voor het juist uitvoeren van jullie openingsdans.
Heeft u zelf al uw muziek uitgezocht breng deze dan mee tijdens de 1e privéles. We hebben natuurlijk heel veel muziek maar misschien nu net niet dat ene (jullie) nummer.

De kosten zijn € 30,00 per paar voor een half uur les. Meestal hebben we een 3-tal lessen nodig, maar ook dit doen we in overleg met u.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden is het handig om, geheel vrijblijvend, even telefonisch contact met ons op te nemen op nummer: 0315 32 34 66 of 06 53 94 6958. We kunnen dan samen een geschikte dag en tijd bepalen voor uw les(sen)

Nog leuker is het misschien om gewoon een cursus te volgen voor beginners. U kunt dan niet alleen uw openingsdans dansen maar de hele avond genieten van dansen op de muziek van uw band.
Vaak wordt dit gedaan met meerdere paren uit de familie- of vriendenkring.
Samen kunt u dan genieten van de geleerde dansen en uw feest tot een onvergetelijke dag maken.
De beginnerscursussen starten altijd in februari en september.

Kijk voor meer informatie op onze cursusinformatie pagina.